Vyhledávání

Tabulka 5B P23

1. QARA 54:31 16
2. Le Jardin 42:34 15
3. Torpedo 50:38 15
4. BongoBongo 36:39 11
5. Tycho de B. 32:25 11
6. Kehar Club 43:49 11
7. Barclays 32:32 11
8. Kubrt 62:36 10
9. Torolka 37:29 10
10. Polnohospodár 34:48 10
11. Celtic THK 29:56 4
12. AG team 24:58 2


 

Střelci J2024

Váca 10x

Šindy 6x

Vali 6x

Czechmate 4x

Jorge 2x

Burryno 1x
Kráňa 1x
Jířa 1x
Hlína 1x

 

Tlakové Galoše - Celtic THK (1-5)

15.06.2009 20:21

Rozlučka s první a zároveň postupovou sezonou!
Tlakové Galoše 1:5 Celtic THK
(hráno 15.6.09 na UMT2 na Chodově, HRAB od 19,45)

Poslední reportáž z utkání se příliš samotné hře věnovat nebude. V zápase, dá se říct, o nic nešlo, soupeř k němu přistoupil jako k exhibici a posilněn několika pivy poslal na trávník své náhradníky, kteří si během sezony moc nezahráli.

Pohled na lavičku Galošů byl unikátní. S docházkou soupeř mít problém určitě nebude… tentokrát však i hráčů Celticu byl téměř plný počet. Chyběl jen Bohy, který je však zraněný a s jeho fotbalovou budoucností to není růžové.. přejeme mu hlavně brzké uzdravení a snad se na Celtíček přijde v příští sezoně alespoň kouknout coby divák, zůstane-li jeho rozhodnutí stejné.. Ještě je třeba dodat, že nakonec nehrál ani Pavel, který přišel na zápas pokopaný z jiného zápasu, zbyla na něj tedy role fanouška.

Zápas se hrál víceméně z povinnosti, soupeř s náhradníky se srdnatě bil a poměrně brzy šel do vedení po zaváhání Bláži. Hra byla celkem vyrovnaná, střel jako máku. Hrálo se v přátelském duchu, ačkoliv hrál první s druhým a to samotné vybízelo k vypjatější atmosféře. Škoda, že mač neviděli hráči 1. FC Střelci.. Celtic měl spoustu šancí, ale ty vychytal vynikající brankář, o kterém nám bylo řečeno, že se pohybuje podle zvuků, protože je slepý jak patrona. Nevíme, nakolik tohle byla nadsázka, nicméně si zaslouží naše uznání, to, že moc nevidí, opravdu nebylo poznat :-). Nakonec se přeci jen prosadil i Celtic. Nemohl to být kdo jiný než Váca! Během utkání dal ještě další tři góly, jeden přidal Jířa a mohlo se jít slavit! Mužem utkání byl ale fanoušky zvolen Petr K., který byl u všeho a zároveň u ničeho. Při třetím gólu vyhrožoval obraně Galošů, že vstřelí branku, ti to vzali vážně, Kopi tím pádem na sebe navázal obránce, kteří tak trošku zapomněli na Vácu a ten pohodlně skoroval. Další okamžik Kopiho přišel o pár minut později z pozice střídajícího hráče! Už už se chystal vystřídat Lukyho, když si to však náhle rozmyslel, zvolal „záda", Luky si krásně zpracoval míč a nahrál před bránu Jířovi na čtvrtý gól. Kdo ví, jak by to dopadlo nebýt našeho Káčka :-))

Jak jsem již zmínila na začátku, dnešní reportáž nebude příliš ani o hře samotné. Utkání nenaznačilo ani sílu Galošů, kteří hráli s náhradníky a tak si na nějaký ostřejší souboj musíme počkat, třeba se v budoucnu ve skupině ještě potkáme! Ráda ale zmíním týmovost v posledním mači, který doprovázela pohoda díky jistému postupu. Zveřejním i nářek Pavla, který se divil, že na THK chodíme, protože se na to prej dívat nedá (tímto děkujeme za kompliment :-D, ale chodíme na vás rády ;) ).

Zápas tedy žabičky zvládly, vybojovaly první místo. Jedinou kaňku to mělo v podobě ukradnutého balonu. Tým hrající po pravici fanoušků si přivlastnil náš míč a už nám ho nevrátil. Frajer se síťkou asi neví, že máme polovinu týmu policistů! Poučilo nás to a příště budeme mít všechny míče podepsané, případně si Brejchys nezapomene placku.

Jelikož se Celtic znovu sejde až po prázdninách, udělala se v nedaleké Blanici dokopná. A protože máme tým plný šampónků, nestihli jsme samozřejmě přijít včas. Naštěstí se nakonec uvolnily dva stoly, které jsme s laskavým dovolením jedné ze servírek smrskli a mohlo se debatovat. Řešila se příští sezona, případné posily, právě skončená sezona a volil se nejlepší/nejužitnější hráč týmu. Shodně se jím stali hned dva hráči - Váca a Pavel. A bylo to tak zaslouženě! Nicméně hráči to vidí vždy trošku jinak a tak mi dovolte, abych vás seznámila s oceněními, která jsou od fanoušků. Je vám snad jasné, že to je objektivnější anketa, fanoušci mají lepší kritické oko :-P. Z toho důvodu, že všichni hráči jsou v něčem nejlepší (přísahám, že hlasy jsem sečetla spravedlivě a nijak jsem nepodváděla, nevím, jak je možné, že každý hráč nakonec nějakou cenu získal..), tak je zde vypíšu podle čísla a k nim přiřadím jejich ocenění.

Ocenění fanoušků - Fans Victory Cup získávají:

Bláža za „nejlepší reflex"! O tom snad nemůže být pochyb, Bláža zápas co zápas dokazoval, že právě reflex patří k jeho největším zbraním. Nejlepší zákrok si můžou pamatovat všichni ti, kteří se zúčastnili (ať už aktivně nebo pasivně) zápasu s Bubákama. Gratulace!

Jířa se stává vítězem v anketě o „nejlepšího hlídače pitného režimu". Pitný režim je důležitý a ve sportu obzvlášť. Tuto cenu, která se celou sezonu zdála býti dosažitelná pro všechny, si Jířa zasloužil po zápase s Galošemi, kdy se staral o pitný režim tak vzorně, že nám málem opil fanynku! Snad bude v těchto výkonech pokračovat a my nebudeme muset mít starost o dehydrataci. I Tobě Jířo patří gratulace!

Sushi se stává překvapivě „největším srdcařem" týmu. S udělením této ceny souhlasili i samotní hráči. Jen jako zástupce fanoušků si dovolím něco málo vytknout a říct, co vylepšit do příští sezony. Příště by to chtělo ještě více povzbuzovat, občas ses až moc zahleděl do hry a klukům to evidentně neprospívalo (zvlášť Kopiho to mrzelo). Proč získal Sushi tuto cenu je celkem jasné, mužstvo neustále povzbuzoval (až na těch pár výjimek, které jsme mu teď vytknuli), stal se z něj dobrý kapitán, který se snaží podržet, nikoliv buzerovat, ačkoliv ze začátku tomu tak bylo ;). Honzíčku, gratuluji :-*!

Nikdo jiný, než Honzík H. si nezaslouží cenu „nejslušnějšího hráče" víc. Žádný z fanoušků si nepamatuje jediný jeho faul, provokaci k soupeři či cokoliv jiného. Marně byste pátrali v paměti, kdy Honzík nepodal soupeři ruku, případně ho nezvednul ze hřiště nebo se neomluvil. Nikdy nezapomněl na slušné vychování a získal si tak sympatie fanoušků. Gratulujeme!

Váca je neodmyslitelně „nejlepší bombardér". K tomu není co dodat. Jeho střelecká vizitka je vskutku o všem vypovídající. Jeho góly vynesly Celtic do sedmé ligy a nezastavila ho žádná obrana, ba ani zranění! Přestože ho bolela noha, dokázal i tak skórovat v zápase, kdy se z kluků nikdo ne a ne trefit.. Snad Ti to takto půjde i dále! Gratulace!

Luky se stal bezkonkurenčně „nejšikovnějším zpěvákem" nejen týmu, ale troufnu si tvrdit, že i v Českých podmínkách. No řekněte, dokázal by takto zahrát Karel Gott? Myslíte si, že takové zpracování by sedělo k Petru Mukovi? Nebo že by snad takto vystřelil Daniel Hůlka? Tak to se pletete, dámy a pánové. Luky je prostě bezkonkurenčně nejlepší a letí mu taktéž gratulace, tentokrát trošku stylově.. jak jinak popřát hudebníkovi než písničkou? Takže Luky, posíláme Queeny a You are the champion ;))).

Na řadě je hráč s nejkrásnějším číslem - Brejchys! Ten dostává cenu „nejlepšího jasnovidce". Jak jinak si vysvětlit fakt, že ten chlap snad ani jednou nebyl na hřišti v době, kdy Celtic inkasoval? V tom už musí být čáry! S týmem jsme se shodli v tom, že Brejchys prostě musí už předem vědět, kdy padne gól a preventivně střídá. V tabulkách +/- je jasně nejlepší a dovedu si představit, že v NHL by předstihl kohokoliv vč. hvězdiček Crosbyho s Malkinem. Gratuluji!

Tak trošku smolařem roku by se dal nazvat Bohy. Ale od nás fanoušků dostává jinou cenu - „nejlepší vyplazovač". Stačí se kouknout do jakékoliv fotogalerie a hned poznáte proč. Jakmile má míč na kopačce, je Bohy nejen ve svém živlu, ale zároveň používá zastrašovací nástroj na soupeře - vypláznutý jazyk! To, že to funguje, jste se sami mohli přesvědčit na zápasech, ve kterých hrál, a ve kterých exceloval. Gratulujeme a snad se podobných fotek ještě někdy dočkáme!

„Největším showmanem" týmu se nemohl stát nikdo jiný než K! Celticské Káčko dokázal pobavit i v těch několika málo zápasech, kdy měl volný čas a přišel. Důkazem budiž i fotky z posledního zápasu, které se co nevidět ukážou i na internetu (ihned, jak proběhne cenzura.. tož to víte, rudý fotograf = rudé zvyklosti..). Snad ho humor neopustí a bude nás bavit i nadále. K této ceně taktéž posílám gratulaci!

A na závěr Pavel! Ten se stal „nejurputnějším bojovníkem". Co ten vybojoval míčů! Pavel nevypustil jediný souboj. Byť ze své pozice neměl tolik defenzivních úkolů, přesto jsme ho neustále vídali jak vepředu, tak vzadu. Byl prostě všude! I proto byl týmem zvolen jedním ze dvou nejužitečnějších hráčů. Troufám si tvrdit, že to bylo právě za jeho preciznost! Gratulace!

Příští rok se ceny budou předávat opět. Máte tedy další motivaci. Ať už se jedná o obhajobu, nebo o to, že vyfouknete jinou cenu někomu z kamarádů. Je to jen na vás. Doufám, že i v příštím roce budete chodit v minimálně stejném množství jako letos a hrát za Celtic budete i nadále rádi. Já můžu za všechny vaše fanoušky (a že jich není málo - máte největší návštěvnost hanspaulky!! ) slíbit, že vás budeme podporovat i nadále. Celticu zdar!

Komentář rozhodčího:
V první půli nudné utkání, ve kterém už skoro o nic nešlo, proměnil v půli druhé ve svou exhibici nejlepší hráč zápasu Vacek.

Celtic THK x Tlakové galoše 5:1
Branky: Váca 4x, Jířa
Asistence: Luky 2x, Brejchys, Bláža, Jířa
Sestava: Bláža - Suši, Brejchys, Honza H., Jířa, Luky, Petr K., Váca
Muž zápasu: Váca
Hvězda zápasu: Váca

 

CelticGirl