Vyhledávání

Tabulka 5B P23

1. QARA 54:31 16
2. Le Jardin 42:34 15
3. Torpedo 50:38 15
4. BongoBongo 36:39 11
5. Tycho de B. 32:25 11
6. Kehar Club 43:49 11
7. Barclays 32:32 11
8. Kubrt 62:36 10
9. Torolka 37:29 10
10. Polnohospodár 34:48 10
11. Celtic THK 29:56 4
12. AG team 24:58 2


 

Střelci J2024

Váca 12x

Šindy 8x

Vali 6x

Czechmate 5x

Jorge 2x

Burryno 1x
Kráňa 1x
Jířa 1x
Hlína 1x

 

GK Ohradní - Celtic THK (1-17)

29.04.2009 19:53

Máme svého Chilaverta!
GK Ohradní 1:17 Celtic THK
(hráno 29. 4. 2009 na Pankráci, škvára, od 17,00)

Další zápas se Celtic chystal odehrát na Pankráci na svém oblíbeném povrchu - škváře. Tento fakt a zároveň také to, že tradiční opozdilec Brejchys přišel mezi prvními, zaručovalo úspěch samo o sobě. THK to na škváře umí, však také uvažuje o tomto povrchu pro své domácí zápasy na příští sezonu :-D.

Hned při cestě ke svatostánku se chudák Honza dozvěděl, že Blážovo označení UMT4 neznamená umělá tráva čtvrté generace, ale že to je jenom jeho fígl, jak zaručit co největší počet spoluhráčů. Bohužel včera to prasklo, uvidíme, jak bude vypadat další účast na oblíbeném černém povrchu.. ta nebyla nikterak velká, na střídání byl pouze jeden hráč, nicméně soupeř, který má mínusové body za neodpískání zápasů, nám jen tiše záviděl.. sešel se totiž v pěti lidech, ten šestý dorazil asi patnáct minut po odpískání prvního poločasu. To už bylo o výsledku rozhodnuto.. o tom ale až dále.

Sestava se sešla téměř v klasickém složení. Začíná se pomalu rýsovat věrná skupinka „vždypříchodilců". A samozřejmě nemohly chybět ani věrné fanynky! Ty měly ve svých řadách novou krev - Líbu, přítelkyni Honzy Hornáta! Ta měla vyloženě „štěstí" na výběr zápasu.. prostředí bylo poněkud ušmudlané, u vrat nás vítal pes a několik koček, které neustále poletovaly sem a tam. Do toho typicky aprílové počasí.

Hřiště bylo výborně připraveno, před nástupem ho místní správce pokropil vodou, za což jsme po zkušenostech z Hagiboru byli opravdu šťastní. Slibovalo to, že nebudeme mít plnou hlavu škvárového prachu. Nicméně snaha správce přišla téměř okamžitě vniveč dešťovou přeháňkou. Po nalezení rozhodčích, kteří zapomněli, jaké hřiště pískají, mohlo utkání začít!

Zpočátku nic nenasvědčovalo konečnému výsledku. Ohradní, i přes oslabení o jednoho hráče v poli, poctivě bránili a THK začalo i další utkání neproměňováním šancí. Postupně však soupeř přeci jen povolil a první gól byl na světě! Po spolupráci Bohyho s Vácou vstřelil prvně jmenovaný pro Celtic vždy tolik důležitý úvodní gól. Po krátké chvíli si oba role vyměnili a nelepší střelec zelenobílých otevřel další z mnoha střeleckých účtů. Ani po doplnění svého týmu na pět hráčů v poli nedokázal Ohradní odolávat dalším výpadům THK a skóre hrůzostrašně narůstalo. Po nějakém čase soupeř definitivně rezignoval.. tím pádem se často stávalo, že na gólmana šli tři hráči, kteří si tak mohli zahrát bago. O fotbale se moc rozepisovat nelze, referát by byl stále o tomtéž. Asi nejzajímavější informací je to, že Bláža se po patnácti minutách druhé půle prostřídal s Brejchysem a vstřelil za spolupráce ostatních hattrick. Toho se dočkal i Sushi, který po jeho zkompletování vběhl mezi hooligans Celticu, strhl svůj dres a hodil ho po jedné z fanynek.

Gól dal každý hráč, až na Brejchyse, který svým typickým způsobem bojoval pro tým a nehonil statistiky, škoda, určitě by si gól zasloužil! A to i za to, jak srdnatě čelil pár střelám soupeře. Ten nakonec přeci jen vstřelil branku, z čehož měl velkou radost a přál mu to i spolek Hooligans THK. Brejchys několikrát prokázal dobré čtení hry a včasným vyběhnutím zabránil dalším šancím. Klobouk dolů! Když bude stav rozhodnutý a Bláža si bude chtít dát gól, nemusíme se bát, že by ho nahradila nějaká díra!

Ještě si dovolím citovat kapitána týmu Sushiho a nejlepšího střelce Vácu: „Zápas jsme zvládli především díky našim fanynkám, kterým děkujeme, že obětují svůj volný čas a přijdou fandit i v takovém počasí. Bez nich bychom žádného vítězství nedosáhli." (nebo tak nějak to bylo.. )

Příští týden nás čeká soupeř z poloviny tabulky, který bychom měli, pokud chceme pomýšlet na postup, porazit. Neváhejte a doražte i vy podpořit naše kluky!

Celtic THK x GK Ohradní 17:1
Branky: Váca 4x, Bláža 3x, Suši 3x, Bohy 3x, Pavel 2x, Honza H. 2x
Asistence: Váca 6x, Bohy 4x, Pavel 2x, Bláža 2x, Suši
Sestava: Bláža (45. Brejchys) - Suši, Honza H., Brejchys (45. Bláža), Bohy, Pavel, Váca
Muž zápasu: Váca (5 hlasů)
Hvězda zápasu: Bláža

CelticGirl