Vyhledávání

Tabulka 5B P23

1. QARA 54:31 16
2. Le Jardin 42:34 15
3. Torpedo 50:38 15
4. BongoBongo 36:39 11
5. Tycho de B. 32:25 11
6. Kehar Club 43:49 11
7. Barclays 32:32 11
8. Kubrt 62:36 10
9. Torolka 37:29 10
10. Polnohospodár 34:48 10
11. Celtic THK 29:56 4
12. AG team 24:58 2


 

Střelci J2024

Váca 10x

Šindy 6x

Vali 6x

Czechmate 4x

Jorge 2x

Burryno 1x
Kráňa 1x
Jířa 1x
Hlína 1x

 

Celtic THK - Czech line (4-2)

16.09.2010 10:46

Tak trošku šťastná výhra

Celtic THK 4:2 Czech line
(hráno 15. 9. 2010 na Mikulovce, UMT3, od 18,15 hod.)

 Ke svému druhému zápasu nastoupil Celtic opět na Mikulovce proti borcům z Czech line. Účast byla slušná, měli jsme dva hráče na střídání a pokud si dobře pamatuji, tentýž počet měl k dispozici i soupeř. Jedinou změnou byl návrat na hřiště Stenlyho, který již byl, zdá se, zcela v pořádku. Povrch hřiště byl rychlý, jelikož přes den pršelo, svědčil tedy především těm rychlejším z obou mužstev.

Utkání sotva začalo a už jsme vedli 1:0. Gól Lukyho po vybojování míče Czechmatem patří k nejrychlejším v historii Celticu. Když už jsme u té historie, ta se přepisovala ještě dvakrát, ale vše popořadě..

Vstřelená branka týmu pomohla se trošku zklidnit, ovšem zároveň vhnala do hlav hráčů přesvědčení, že teď už to půjde samo. Bohužel nešlo. Soupeř byl důraznější a nebezpečnější v koncovce. Obzvlášť hráč s č. 6 řádil, seč mu síly stačily. Jasně převyšoval všechny hráče na place a odměnou mu byl srovnávací gól na 1:1, který vrátil žabičky zpátky na zem. Postupně Soukíno čelil dalším střelám, ovšem žádná další v síti neskončila. Zato Celtic ne a ne se dostat nadostřel. A když už, tak to tlačil až do brány. Jednou Luky trošku zajel do brankáře, ale nic hrozného to nebylo - gólmanovi vypadl míč, Luky ho chtěl uklidit, ale brankář tam byl o chvíli dřív, Luky kopl lehce do balonu a blikanec byl na světě.. Brankář naprosto nepochopitelně vystartoval po Lukym, který se omlouval, rozhodně to nebylo chtěné a ani to nemohlo bolet. Nicméně je jasné, že na to gólman chtěl upozornit a zřejmě i vymodlit žlutou kartu pro Lukyho.. bohužel to trošku přehnal. Hrálo se však dál, my ovšem věděli, že ho stačí trošku vyprovokovat a tím znejistit, nebo pro něj vykoledovat nějakou kartičku.. nakonec jsme však na tuto notu nezahráli. 

Poločas skončil nerozhodně, ačkoliv lepším týmem a blíž k odskočení od protivníka měl soupeř. Do druhého poločasu bylo zapotřebí přidat a především střílet, střílet, střílet. Vypozorovali jsme, že za Czech line chytá nejspíš hráč z pole (vše vyrážel nohama, ani jinak nebyl moc jistý) a co jiného by mělo pomoct, než zvýšený počet střel? To kluci plnili do puntíku, více se zaměřili na ubránění soupeřovi šestky, který dělal, co mohl, ovšem měl obrovskou smůlu či proti němu stál dobrý brankář. Dvakrát orazítkoval tyč, z toho jednou takřka z nemožného úhlu. Zato Váca si vzpomněl, jak se proměňují šance a přišel druhý historický okamžik - jeho padesátý gól v hanspaulce, který byl nesmírně důležitý, protože nás poslal do těsného vedení 2:1! Zároveň to byla jeho šedesátá branka celkově (vč. přáteláků atd.), jménem celého týmu mu k ní gratuluji!

Druhý gól tým nakopl, přišly vcelku slepené dva góly z kopaček Stenlyho a opět Váci, který se dostává do své střelecké formy. V závěru sice soupeř zdramatizoval snížením pro nás trochu nešťastným gólem, kdy prudký roh chtěl Soukíno vyrazit, narval to však pouze do protihráče a odtud se míč dokutálel až do sítě.. Zkrátka nešťastný gól, který jednou za čas prostě přijde, rozhodně to nebyla chyba brankáře jako spíš souhra náhod. Soupeř tlačil, ale vyrovnat se mu nakonec nepovedlo, nicméně tento zápas ukázal, že nás rozhodně nebudou čekat tak nesložitá utkání jako bylo to první.

Další zápas sehrajeme proti týmu FC Imidin Opatov. Už z názvu lze vyčíst, se jedná o zdejší tým, tudíž můžeme očekávat i nějakou symbolickou návštěvu fanoušků. Na Czech line byli dva, tradičně zástupkyně fan clubu a tatínek od Czechmatea (další historický bod - první rodič na zápase :D).

Vzhůru k dalším zápasům!

CelticGirl