Vyhledávání

Tabulka 5B P23

1. QARA 54:31 16
2. Le Jardin 42:34 15
3. Torpedo 50:38 15
4. BongoBongo 36:39 11
5. Tycho de B. 32:25 11
6. Kehar Club 43:49 11
7. Barclays 32:32 11
8. Kubrt 62:36 10
9. Torolka 37:29 10
10. Polnohospodár 34:48 10
11. Celtic THK 29:56 4
12. AG team 24:58 2


 

Střelci J2024

Váca 10x

Šindy 6x

Vali 6x

Czechmate 4x

Jorge 2x

Burryno 1x
Kráňa 1x
Jířa 1x
Hlína 1x

 

Celtic THK - Válcovna plechu (2-1)

08.10.2009 09:41

Infarktový závěr přinesl důležité dva body
Celtic THK 2:1 Válcovna plechu
(hráno 6.10. 2009 na Meteoru, UMT3, od 20,15)


 

První říjnové úterý přineslo další zápas Celticu, který byl ve své podstatě klíčový. Měl konečně ukázat reálnou sílu mužstva, jelikož se THK konečně sešel téměř v plném složení. Jaké důsledky měla docházka v minulých kolech, o tom již netřeba diskutovat. Ale samotná účast body nedělá.

Poprvé byl k dispozici jeden z klíčových hráčů Pavel, i tento fakt dával jistou naději na dobrý výsledek a vlil některým hráčům vlnu optimismu pro zápas s Válcovnou plechu, která po čtyřech zápasech byla přesně o krok před žabičkami. Hrálo se tedy de facto o čtyři body.

Utkání se jako již tradičně zúčastnily fanynky Celticu vyzbrojeny novou vlajkou Zbraslav Hooligans, za kterou tímto děkuji Blážovi, který vše obstaral.

Do zápasu šly oba celky naplno, na naší straně byla vidět nesehranost, naopak soupeř nás místy opravdu „válcoval". Byl sehranější, vytvořil si spoustu hezkých šancí při akcích na jeden dotek a Bláža si zachytal tak, jako už dlouho ne. Bohužel hned ze začátku utkání přišla minela Sushiho a hosté se ujali vedení. Sushi po závaru před vlastní bránou ztratil míč z dohledu a místo aby takticky šel do souboje, stál a hledal míč. Protihráč toho využil, když pěknou bombou prostřelil Blážu. Pak však ne a ne najít recept na naší brankářskou oporu. Jedna střela střídala druhou. I my jsme občas pozlobili brankáře soupeře, nicméně byly to střely spíš sporadické a měly nevalnou úroveň. Postupem času se však Celtíček vzchopil a vyrovnal hru. A pak to přišlo. Kde se vzal, tu se vzal, na přihrávku Honzy H. si naběhl kdo jiný než Váca a byla z toho vyrovnávající branka. Ta vlila domácím sebevědomí do žil a nebýt neuvěřitelné smůly Brejchyse, mohli zvýšit na 2:1. Ten nastřelil tyčku a skákající míč nakonec za brankovou čárou neskončil, soupeřův obránce ho včas uklidil. Tato šance se zařadila do dalších Brejchysových těžko uvěřitelných smolných momentů - jemu ten gól snad není přán.

Celý zbytek zápasu se odehrával spíše ve středu pole, sem tam zaútočil soupeř, sem tam Celtic, a když už se zdálo, že zápas rozuzlení nepřinese, přihrál Standa Vácovi před bránu a byla z toho rozhodující trefa, kterou hráči oslavovali, jako kdyby vyhráli Ligu mistrů… Ihned po rozehrání rozhodčí odpískal konec a zelenobílí tak mohli slavit svoji druhou výhru v sezoně, kterou se snad trošku odlepí ode dna tabulky. A jak rozhodující moment viděl jeden z hrdinů utkání - Váca? O své pocity se svěřil bezprostředně po utkání našemu reportérovi: „Míč jsem si zpracoval, zavřel oči, vypálil a doufal, že to tam spadne." Inu, velký střelec umí střílet i poslepu :)

V příštím zápase se kluci střetnou s D.G. Teamem, tedy s mužstvem zhruba na úrovni Válcovny. Je tedy třeba počítat s dalším těžkým bojem a doufat, že budeme mít stejně štěstíčka jako nyní.


CTHK x Válcovna plechu 2:1
Sestava: Bláža - Suši, Brejchys, Honza H., Petr K., Stenly, Jířa, Luky, Pavel, Váca
Góly: Váca 2x
Asistence: Honza H., Stenly
Muž zápasu: Bláža
Hvězda zápasu: Bláža

 


 


 

CelticGirl