Vyhledávání

Tabulka 5B P23

1. QARA 54:31 16
2. Le Jardin 42:34 15
3. Torpedo 50:38 15
4. BongoBongo 36:39 11
5. Tycho de B. 32:25 11
6. Kehar Club 43:49 11
7. Barclays 32:32 11
8. Kubrt 62:36 10
9. Torolka 37:29 10
10. Polnohospodár 34:48 10
11. Celtic THK 29:56 4
12. AG team 24:58 2


 

Střelci J2024

Váca 10x

Šindy 6x

Vali 6x

Czechmate 4x

Jorge 2x

Burryno 1x
Kráňa 1x
Jířa 1x
Hlína 1x

 

Celtic THK - South Stars 1:0

30.09.2011 10:36

Štěstí... Co je štěstí?

(hráno 27. září 2011 na Mikulovce, UMT3, od 18.15)

V prvním kole nové sezony se uskutečnilo de facto v našem třetím hracím týdnu. Díky tomu, že polovina týmu jsou vidláci (sorry, kluci), první hrací týden si vzal Celtic volno. "Derby" se South Stars se tedy uskutečnilo až nyní...

Den před zápasem se odehrálo pravé velké derby, kde Sparta nedala čuchnout bídně hrající Slavii. Den poté se mělo na Mikulovce na jihu Prahy uskutečnít další derbíčko, tentokráte "sektorovské". Ve stejném sektoru na Letné jako já totiž sedí hráč a jeden ze zakládajících členů South Stars Vejvič. Občas u nás sedívá i sešívka domácí, tudíž tento zápas právem mohl nosit označení derby!

Na hřiště se dostavujeme relativně včas a to i včetně tradičních opozdilců Váci s Brejchysem. Kluci se dostavují v počtu šesti hráčů, máme tedy jednoho na střídání. Oproti tomu soupeř dochází s jedním hráčem navíc, na druhou stranu jeho věkový průměr je přeci jen vyšší než náš.

Utkání začalo v režii Celticu, South Stars se déle zahřívalo a zprvu to vypadalo na jasnou záležitost. Zmýlená však neplatí, brzy se role obrátily. Celtic (klasicky) nebyl schopen vstřelit branku, která jej dokáže tradičně trošku zklidnit, místo toho si otevřel střelnici na vedlejším hřišti.. Trest však nepřišel v podobě gólu na druhé straně, ale v podobě zlepšení hry soupeře. Ten převzal otěže zápasu a diktoval tempo hry. Celtic toho využil a začal hrát na brejky, využíval rychlosti některých hráčů, ovšem gól ne a ne přijít.

Na druhé straně se Bláža musel hodně ohánět, aby nepřišel o čisté konto. S dobrou formou se potkala také obrana, i když sem tam nějaké okénko měla.

Fotbal to byl agresivní, svižný, nepostrádal tedy nic, co by postrádat neměl. Utkání navíc pískali dva rozhodčí, kteří působili poměrně jistě, pravda, na problémy si zadělali především svou leností se více pohybovat, což občas nepůsobilo nejjistěji a vyvolávalo to pouze zbytečné emoce.

V poločase se kluci občerstvili, z Bláži "pršel" pot jako po Ironmanovi... Bylo vidět, že se rozhodně nenudí.

Ve druhém poločase si Celtic držel svůj herní systém: poctivě bránit a vyrážet do protiútoků. Soupeř měl již značné problémy, jelikož mu ubývaly síly, ovšem byly z toho jen tyčky nebo přestřelená prázdná brána. Naopak blýsknout se mohl na druhé straně Vejvič, ale hlavou jen těsně minul bránu. Už už to vypadalo, že nikdo svá mířidla neseřídí tak, aby míč zapadl do sítě, když přišla laciná branka, po které se radoval Czechmate. Brankář, který chtěl vykopávat po autu ze země na vepředu stojící spoluhráče, se nelekl Czechmatea stojícího před ním a míč napálil přesně do jeho zvednuté nohy. K úžasu všech přítomných pak balon zapadl přesně do brány a zrodil se jediný gól utkání. Byl hodně šťastný, ale počítá se. Na konci utkání mohl soupeř vyrovnat, ovšem střelecké boty si nechali hráči doma, a tak se ze své druhé výhry radoval Celtíček.

Fanouškovský zájem byl na pátou ligu nevídaný, přišli tři fans. Převahu měl soupeř, zde tedy vyhrál dva ku jedné. Vlajka Zbraslav Hooligans visela celý zápas za bránou, tak snad alespoň ta vzbudila hrůzu :-D. I když znovu upozorňuju, to není bohemácká vlajka, pánové!!! :-P :-D

Potěšením bylo konstatování od Vejviče, že to pro něj byl zatím nejlepší zápas v této sezoně, a to z obou stran, a já musím souhlasit. Hezky se na to koukalo a za to patří oběma klubům velký dík!!!

Toto byl zřejmě na delší dobu můj poslední zápas, i když bych se ráda utrhla i na BongoBongo, což je další soupeř, na kterého se moc těším. Suverénně vede tabulku se senzačním skóre 25:3 a zároveň je to soupeř, kterého jsme se Sushim pískali v jeho první sezoně. Od té doby jen postupuje a jestli hrajou (zřejmě ano) stejně jako tenkrát, tak se není čemu divit. Kluci, budu vám držet palce, bude to chtít důslednější bránění, ale i tak myslím, že nemáte moc šancí. Přesvěčte mě o opaku a budu ráda :-). Jestli dokážete aspoň remizovat, platim útratu v hospodě!

Vaše věrná CeltiGirl ;-)