Vyhledávání

Tabulka 5B P23

1. QARA 54:31 16
2. Le Jardin 42:34 15
3. Torpedo 50:38 15
4. BongoBongo 36:39 11
5. Tycho de B. 32:25 11
6. Kehar Club 43:49 11
7. Barclays 32:32 11
8. Kubrt 62:36 10
9. Torolka 37:29 10
10. Polnohospodár 34:48 10
11. Celtic THK 29:56 4
12. AG team 24:58 2


 

Střelci J2024

Váca 10x

Šindy 6x

Vali 6x

Czechmate 4x

Jorge 2x

Burryno 1x
Kráňa 1x
Jířa 1x
Hlína 1x

 

Celtic THK – Puk PFC 6:1

28.09.2017 23:15

Puk hokejově deklasován

25. 9. 2017 19.00, Meteor2

Jmenovat se Puk, to si žádá hokejové výsledky. Naši soupeři se toho v prvních dvou duelech drželi, díky produktivním útočným lajnám a spolehlivému Čechmánkovi v obou případech zvítězili 6:0. Také hordy našich fanoušků na tribunách viděly na úvod sezóny hodně branek, naposledy bohužel více v naší síti.

„Bacha na čtrnáctku, toho znám, je rychlej, kdybyste ho mohli bránit někdo jinej, vůbec bych se nezlobil,“ varovala před redaktorem iSportu Tomášem Bönischem naše mediální… osobnost Suši.

Jenže Beny se ještě pořádně ani nedotknul balónu a vedli jsme 2:0. Nejdřív se svou zabijáckou levačkou prosadil Hlína a vzápětí zvýšil po krásné přihrávce Burryna před prázdnou bránu Váca.

Pak se Puk přece jen několikrát doklouzal do Soukínovy bezprostřední blízkosti, ten se ale několikrát blýsknul svými zákroky, ať už hosté pálili na jeho lapačku, vyrážečku nebo mezi betony.

A mohlo být ještě veseleji. Váca se po jasném šlapáku ocitl na zemi. Rozhodčí neomylně zadul do píšťalky. A až v tu chvíli všem došlo, že to bude penalta, protože k faulu došlo ve vápně. „Vždyť to bylo na čáře,“ snažil se tuhle variantu přemoudře odvrátit gólman soupeře.

Co není v hlavě, musí být v rukách. Takhle se k tomu nicméně vzápětí postavil a Burrynův pokutový kop svou pravačkou vyrazil.

Za poločasového stavu 2:0 se jistě nedalo vyhnout zmínce o trenérském mágovi, toho času na lavičce Příbrami.

Nicméně neslavný penaltový hrdina nás záhy po úvodním hvizdu druhé půle nasměroval k tomu, abychom v Csaplárově pasti neuvízli. Hned po rozehrávce Banyho, který tentokrát ukazoval svou platnost v poli, se chopil balónu, namířil si to rovnou směrem k brance a ne zrovna nejumístěnější ranou nachytal gólmana koukajícího jak puk a nám dopřál náskok 3:0.

Hostům pak docházely síly (neměli nikoho na střídání) i větší zápal hlavně do bránění, takže nám stačilo spoléhat se na slušnou defenzivu v čele se Soukínem a rychlé protiútoky, které se ukázaly být smrtící.

Nejprve narýsoval skvělou „hokejovou“ kombinaci Hlína, který naznačil střelu a následně poslal kolem gólmana kotouč na Czechmateovu hokejku připravenou na ledě před prázdnou kasou.

Kanára jsme zkompletovali díky dvěma akcím Burryna s Czechmatem, které si byly hodně podobné. V obou případech předcházel únik po křídle pasu před (polo)prázdnou branku. Nejdřív se trefil Czechmate, potom Burryno. Puk stihl už jen snížit na konečných 1:6 tvrdou ďahou pod břevno dalšího redaktora iSportu (v tomhle případě už pár týdnů bývalého) Tomáše Podvína. Ruku při zpracování jsme reklamovali marně.

Čert ale vem jeden inkasovaný gól, tohle negativum, ke kterému bychom mohli připočíst ještě několik našich nevyužitých přečíslení, jednoznačně převážila pozitiva. Kromě solidního bránění a produktivního útoku sem patří i nejpočetnější fanouškovská podpora za dlouhou dobu. Když jí zrovna napověděla maminka, tak prý jednou zakřičela gól i Amálka.

Po třech kolech máme nejlepší útok i skóre skupiny, s body se držíme v mírném závětří těch nejúspěšnějších. Důležitý souboj nás čeká už příště, na výtečné kobercové umělce ve střížkovské kleci Novoborská se utkáme s vedoucím 1. FC Žižkov.

Celtic THK – Puk PFC 6:1
Sestava: Soukíno – Suši, Burryno, Hlína, Czechmate, Bany, Váca
Góly: Burryno 2x, Czechmate 2x, Hlína, Váca
Asistence: Burryno 2x, Váca, Bany, Hlína, Czechmate
Muž zápasu: Soukíno
Hvězda zápasu: Hlína