Vyhledávání

Tabulka 5B P23

1. QARA 54:31 16
2. Le Jardin 42:34 15
3. Torpedo 50:38 15
4. BongoBongo 36:39 11
5. Tycho de B. 32:25 11
6. Kehar Club 43:49 11
7. Barclays 32:32 11
8. Kubrt 62:36 10
9. Torolka 37:29 10
10. Polnohospodár 34:48 10
11. Celtic THK 29:56 4
12. AG team 24:58 2


 

Střelci J2024

Váca 10x

Šindy 6x

Vali 6x

Czechmate 4x

Jorge 2x

Burryno 1x
Kráňa 1x
Jířa 1x
Hlína 1x

 

Celtic THK - Pajzovna FC 1:1

24.09.2013 19:32

Spravedlivý bod

23. 9. 2013 20.15, Stodůlky

Nic nemusí být takové, jak se zdá. To je jeden z hlavních poznatků našeho třetího zápasu v trojce. Brejchys s Pavlem zjistili, že adresa na svazovém webu úplně nesouhlasila s realitou, a my ostatní, že soupeř nebyl tak dobrý, jak v kabině vypadal. Slávistické kraťasy holt dneska už asi fakt tolik neznamenají.

I když zase pozor, také náš třetí letošní protivník byl fotbalově zdatnější než my, ale to jsme ostatně v trojce čekali. Trochu to připomínalo duely s Bongem nebo Celtikem Prague: Pajzovna držela míč většinu zápasu, ale my srdnatě a zodpovědně bránili a chodili do rychlých kontrů, ze kterých jsme měli dokonce víc šancí než ona. A hned jednu z prvních jsme proměnili. Jarda našel na pravé straně Burryna, který měl před sebou dost volného prostoru, čehož využil k přesné střele na vzdálenější tyč. Burryno se tak při své premiéře v zelenobílém dresu skvěle uvedl. Ke gólu přidal několik dalších dobrých akcí a ukázal, že bude platný v ofenzivě, ale i defenzivě.

Přestože u balonu byla častěji nadále Pajzovna, u našeho jednobrankového náskoku nemuselo zůstat. Jenže Jarda bohužel své sólo neproměnil a soupeř pak bohužel využil naši vlastní zbraň k vyrovnání - těsně před poločasem jsme nezvládli takticky faulovat na půlce, Suši nepokryl dobíhajícího útočníka a byl z toho gól do prázdné brány. Bláža, který spojil své pražské pracovní povinnosti s hanspaulkou, a připsal si tak první (a snad ne poslední) start v trojce, sice chytal výborně, ale s touhle akcí nemohl dělat vůbec nic.

I druhá půlka pokračovala v podobném rytmu, jenže ke gólu nevedl ani tlak soupeře (podpořený i několika přímáky z nebezpečné vzdálenosti), ani naše brejky a zaplaťpánbůh ani sólo jednoho z útočníků Pajzovny v poslední minutě. Na tom má velkou zásluhu Czechmate, který se s ničím nepáral, frajera málem svléknul z dresu, a nenechal ho tak zakončit. Vzhledem k tomu, že kvůli absenci rozhodčích pískali zástupci soupeře, se to obešlo bez karty. "Jen se mi v předklonu zapletla ruka do dresu protihráče, přičemž mi nějak selhaly nervy ovládající svaly v ruce a donutily mě ke stisku, takže jsem najednou - ani nevím jak - držel ten dres, přičemž mi vypověděly nohy, takže jsem tím pádem úplně nechtěně útočníka zbrzdil," glosoval to později sám viník. Opakovaný záběr úmysl neprokázal.

Ano, mohli jsme vyhrát, ale ani porážce bychom se divit nemohli, bod vypadá jako spravedlivé vyústění a zápas měl určitě víc kladů než záporů. Hlavně týmové pojetí, které dokazuje i to, že se v kolonkách od gólu níž žádné jméno neopakuje. Ale to vítězství už bychom potřebovali a snad se ho dočkáme co nejdříve!

Celtic THK - Pajzovna FC 1:1
Sestava: Bláža - Suši, Pavel, Brejchys, Hlína, Burryno, Czechmate, Jarda
Gól: Burryno
Asistence: Jarda
Muži zápasu: Bláža a Pavel
Hvězda zápasu: Czechmate