Vyhledávání

Tabulka 5B P23

1. QARA 54:31 16
2. Le Jardin 42:34 15
3. Torpedo 50:38 15
4. BongoBongo 36:39 11
5. Tycho de B. 32:25 11
6. Kehar Club 43:49 11
7. Barclays 32:32 11
8. Kubrt 62:36 10
9. Torolka 37:29 10
10. Polnohospodár 34:48 10
11. Celtic THK 29:56 4
12. AG team 24:58 2


 

Střelci J2024

Váca 10x

Šindy 6x

Vali 6x

Czechmate 4x

Jorge 2x

Burryno 1x
Kráňa 1x
Jířa 1x
Hlína 1x

 

Celtic THK - Kvantanámo 10:1

26.11.2017 19:52

Řádíme jak v osmičce

13. 11. 2017 19.00, Meteor1

Vy nejzkušenější z nás (na nikoho se nekoukám!) už to asi víte, jaké to je, když na člověka přijde druhá míza. My ostatní to teď zažíváme aspoň po fotbalové stránce. Takové střelecké hody jako v naší současné 18. sezóně pamatujeme jen v té úvodní v osmičce.

To byla dosud naše jediná sezóna, ve které jsme dali aspoň 50 branek, jediná, ve které jsme měli tři desetigólové střelce, a jediná, ve které jsme nasázeli dvě desítky.

I když proti Kvantanámu (stejně jako týden předtím proti Havri Havri) to nejdřív nevypadalo, že bychom se měli takhle rozparádit. Dokonce jsme ještě za bezbrankového stavu přečkali ožehavou situaci, kdy Soukíno vyrazil prudkou střelu jen nad sebe a za sebe, a v poloze tonoucího lapajícího po dechu máchal rukama, aby se míč nedostal za brankovou čáru. To se mu nakonec s vypětím všech sil povedlo.

Herně zpočátku vyrovnané utkání jsme začali překlápět na naši stranu v osmé minutě, kdy Burryno poslal Bohymu balon před prázdnou branku. Bohy byl za pár minut i u druhého gólu, při kterém Czechmate vybojoval míč, narazil si o něj a zavěsil. Skvělý způsob, jak vyšperkovat 150. hanspaulský zápas v zelenobílém stejnokroji.

Stále to však byl duel, který se nezdál být hotový. A tak jako o klíčovém momentu můžeme rozhodně mluvit o tom, kdy se Suši nadechl u vlastního vápna k velkému sólu a když u toho soupeřova vydechl, tak se konečně alespoň dotknul míče: Hlína o něj otřel svou nepovedenou střelu, a protože gólman zůstal v pohybu původním směrem, balon po teči skončil v odkryté části branky. Důležitost okamžiku ocenili po zápase jak rozhodčí, tak ostatní spoluhráči, když vybírali hvězdu, respektive muže utkání.

A to ještě trestanci z Kuby netušili, že hned po změně stran utrhnou další dva potupné banány. Ten na 4:0 jsem pracovně nazval "kozel". Hlína už se po rohu vracel směrem na naši půlku, když se k němu dostal odražený míč, který ve vzduchu trefil patičkou zády k brance a on k překvapení všech skončil v síti. Za pár desítek sekund se prosadil z nulového úhlu Luky Bohy, a byť hosté reklamovali jeho faul na gólmana, bylo to 5:0.

Pak jsme se na nějakou dobu odmlčeli a rozkecali jsme se zase až v poslední čtvrthodince. Načal to Bany, který u lajny obešel daleko vyběhnuvšího gólmana, a přestože mu nabíhali dva spoluhráči, tak trochu zahamounil a i on se zapsal do střelecké listiny. Následně po tradičních kanonýrech Sušim nebo Banym konečně skóroval i sváteční střelec Váca - vedení v gólové tabulce skupiny 5A si upevnil poté, co mu Hlína vrátil přihrávku před prázdnou.

Za stavu 0:7 ze svého pohledu si zapsalo zaslouženou branku také Kvantanámo, a to přímo výstavní. Rychlou kombinaci zakončil po centru z levého křídla jeden z útočníků hlavou.

Během závěrečných pěti minut jsme na to dokázali ještě třikrát zareagovat. Nejprve Hlína napálil míč do vinglu po Czechmateově rohovém kopu, který mu přepustil Burryno, ten potom zvýšil pohledným lobem po Hlínově pasu skoro přes celé hřiště, čímž oslavil svůj stý mač za Celtic, a skóre na konečných 10:1 zaokrouhlil Bany, který do úplně opuštěné brány došťouchnul přihrávkostřelu Burryna.

Teď už nás čeká jen velké finále podzimní sezóny, ve kterém budeme bojovat o to, aby naše gólová exploze měla opravdu pořádný smysl. S Texasany z Nového Strašecí potřebujeme aspoň bod, abychom se po roce vrátili do čtyřky.

Celtic THK - Kvantanámo 10:1
Sestava: Soukíno - Suši, Burryno, Hlína, Czechmate, Bany, Jířa, Luky Bohy, Váca
Góly: Luky Bohy 2x, Hlína 2x, Bany 2x, Czechmate, Suši, Váca, Burryno
Asistence: Hlína 3x, Burryno 2x, Luky Bohy, Czechmate
Muž zápasu: Suši
Hvězda zápasu: Suši