Vyhledávání

Tabulka 5B P23

1. QARA 54:31 16
2. Le Jardin 42:34 15
3. Torpedo 50:38 15
4. BongoBongo 36:39 11
5. Tycho de B. 32:25 11
6. Kehar Club 43:49 11
7. Barclays 32:32 11
8. Kubrt 62:36 10
9. Torolka 37:29 10
10. Polnohospodár 34:48 10
11. Celtic THK 29:56 4
12. AG team 24:58 2


 

Střelci J2024

Váca 10x

Šindy 6x

Vali 6x

Czechmate 4x

Jorge 2x

Burryno 1x
Kráňa 1x
Jířa 1x
Hlína 1x

 

Celtic THK - J.R. Club B (5-0)

20.05.2010 10:10

Bubnové sólo pro Vácu: Bum! Bum! Bum! Bum! Bum!
Celtic THK 5:0 J. R. Club B
(hráno 18. 5. 2010 na Mikulovce, UMT3 od 18,15)


Na otázku, co rozhodlo náš poslední zápas, je velmi snadné odpovědět: souhra Stenlyho s Vácou. Čtyřikrát jsme se po ní mohli radovat z gólu, na pátou trefu nahrál Vácovi Czechmate.

Stejně jako minule nás čekala Mikulovka, tentokrát naštěstí nikoliv prostřední, alebrž krajní hřiště. Na něm jsme se nepotýkali s horší orientací, ani s tolika míči z ostatních utkání. Na druhou stranu jsme (především naše milá CelticGirl) museli několikrát hledat balon vlastní.

Podruhé v této sezoně jsme museli nastoupit v naší náhradní sadě dresů: tedy těmi klasickými otočenými naruby. Z pruhovaného Celtíčku se rázem stal Bílý balet, ze Soukína Casillas a Váci Higuaín.

Sestava zelenobílých (v tomto utkání vlastně jen bílých) se nesešla kompletní, kromě Kopiho a Bohyho (s nimiž už asi počítat nemůžeme) chyběli i Luky, Jířa a Brejchys. Na výkonu to nebylo až tolik znát, i když na rozměrné ploše by se nám určitě alespoň jeden hráč navíc hodil.

Celých šedesát minut se hrálo prakticky na jednu branku s občasnými výlety J. R. Clubu k naší bráně. Některé pokusy se nám podařilo zblokovat (někdy i za cenu neodpískaného faulu), některé mířily mimo tyče a ty zbylé s jistotou pochytal Soukíno (jednou i s nasazením vlastního zdraví, ne-li rovnou života!).

Gólově jsme se prosazovali jen my. I když to není zcela správný výraz, gólově se totiž prosazoval jen Váca. Všechny padly po podobné akci. Přihrávka ze středu pole do strany, odtud přesný centr před bránu, odkud náš ostrostřelec rozvlnil síť. Jednou ji nerozvlnil, trefil zadní tyč, až se někteří z nás báli, že velkou šanci zazdil. Hned ve čtyřech případech nabil Vácovi Stenly (pokaždé z pravého křídla), jednou Czechmate. Ten vzhledem ke své silnější levačce pochopitelně zleva.

Měli jsme i další příležitosti skórovat. Suši se hrnul dopředu za vytouženou brankou, ale dvakrát se přesvědčil, že levačkou to opravdu nepůjde (a jednou tak polechtal Vácu na zádech), jeden pokus (za vydatného skandování "Dej gól!" jeho drahé) mu gólman vytáhl z vinglu. Několikrát se slibné šance zalekl Honzík H. a balon si nechal utéct. Pár možností neproměnil ani Váca (a nevyrovnal tak svou bilanci šesti gólů v jednom zápase z první sezony) nebo další.

Kromě Stenlyho, Váci a tradičně jistého Pavla se zlepšeným výkonem prezentoval i Czechmate, který si své odvedl jak směrem dozadu, tak i v podpoře ofenzivy. Jediným problémem celého týmu byla občasná horší obranná činnost útočníků při přečísleních soupeře. Dalším faktem je, že soupeř jako béčko J. R. Clubu by pro nás neměl být měřítkem. „Takové zápasy už mě nebaví," prohlásil trefně hrdina podvečera Váca.


 


 

Celtic THK x J. R. Club B 5:0
Sestava: Soukíno - Suši, Pavel, Czechmate, Honza H., Stenly, Váca
Góly: Váca 5x
Asistence: Stenly 4x, Czechmate
Muž zápasu: Váca
Hvězda zápasu: Váca

Suši