Vyhledávání

Tabulka 5B P23

1. QARA 54:31 16
2. Le Jardin 42:34 15
3. Torpedo 50:38 15
4. BongoBongo 36:39 11
5. Tycho de B. 32:25 11
6. Kehar Club 43:49 11
7. Barclays 32:32 11
8. Kubrt 62:36 10
9. Torolka 37:29 10
10. Polnohospodár 34:48 10
11. Celtic THK 29:56 4
12. AG team 24:58 2


 

Střelci J2024

Váca 10x

Šindy 6x

Vali 6x

Czechmate 4x

Jorge 2x

Burryno 1x
Kráňa 1x
Jířa 1x
Hlína 1x

 

Celtic THK - Hrnčířský bubáci (2-3)

13.05.2009 19:54

Lekce fotbalovosti
Celtic THK 2:3 Hrnčířský bubáci
hráno v Modřanech - ANG od 17,00 hod 


Ke svému dalšímu utkání nastoupil Celtic proti bubákům, kteří se pohybují ve středu tabulky. Po počátečním hledání, kde je vlastně hřiště, nakonec Bláža a spol. dorazili na místo. Oproti minulému zápasu chyběl Bohy a Pavel, což se nakonec ukázalo jako klíčové.

Soupeř přišel v šesti hráčích, neměl tedy nikoho na střídání a někteří hráči hlásili pár kousků piv. Na jejich hře to však nebylo znát (pakliže ano, bylo by zajímavé vidět, jak hrají bez posilnění..).

Utkání začalo zcela v režii Bubáků, kteří posadili Celtic na kolotoč a ne a ne zastavit. Bylo to spíše vyučování, jak hrát na tak malém hřišti fotbal, soupeř byl silný na míči a když se náhodou THK dostal až před bránu, brankář vše jistil. Nás podržel hned od začátku Bláža, na kterého se valil jeden útok za druhým. Obrana však jakž takž držela, pravdou zůstává, že soupeř se většinou zastavoval až o výborně chytajícího Blážu. Tlak nemohl Celtic dlouho ustát, ve vzduchu smrděl gól a nakonec také padl. Metr od rohu napřáhl hostující hráč a Bláža lovil míč ze sítě. Bylo to jeho první a musím také říct, že jediné, malinké zaváhání. Soupeř začal hrát ještě líp a Celtic v tu chvíli téměř neexistoval. Pak však přišel rozhodující moment utkání, kdy brankář Bubáků nešťastně zasáhl mimo pokutové území. Byl to klasický brankářský reflex. Ihned uviděl od rozhodčího, který mimochodem pískal s velkým přehledem, červenou a soupeř začal hrát se čtyřmi hráči v poli, do brány šel obránce.

Tento fakt nabízel Celtiku obrovskou výhodu, psala se teprve 10. minuta a THK mohl konečně něco udělat s výsledkem, ukázat, že i on je na hřišti! Do té doby to byl fotbal na jednu stranu. Celtic se teď začínal dostávat více do hry, soupeři brzo došly síly. Nebylo divu, byl v těžké situaci. Nicméně se držel a sám vyrážel do častých protiútoků.. Sice ve dvou lidech, ale díky svým technickým dovednostem to občas vypadalo, jako by proti našim obráncům byli v přesile. Zanedlouho však Celtic přeci jen vyrovnal, trefil se Luky. Soupeř opět zatlačil a po nějaké chvilce mu bylo odměnou vedení, Bláža neměl šanci. Po krásném vyšachování THK tedy 1:2.

Pak přišel asi nejhezčí okamžik zápasu z pohledu Celticu.. Honzík H. téměř z půlky hřiště u autové čáry trefil skákající míč tak dobře, že obloučkem zapadl do brány přes chytajícího obránce. Pravda, bylo to se štěstím a nejspíš by ho čistokrevný brankář chytil, ale i tak šlo o velmi hezký a hlavně důležitý okamžik pro Celtic. Naděje na body žila! Bohužel však kluci místo toho, aby využili faktu, že soupeři chytá obránce a stříleli, tak často přicházeli o míč zbytečnými kličkami, které soupeř lehce přečetl. Vácovi zoufale chyběl Pavel a Bohy. Chyběla finální přihrávka, které jsou oba schopni. Sice se hrálo proti čtyřem, ale zelenobílí nedokázali rychlými přihrávkami vyšachovat obranu soupeře, jako tomu bylo na druhé straně. Těsně před koncem soupeř vstřelil zasloužený vítězný gól a bylo hotovo.

Zápas THK tedy prohrál, ukázala se spousta nedostatků především v útočné fázi a klukům trochu spadnul hřebínek, mohli si ověřit i soudržnost v těžších chvílích, než je výhra 17:1. Příště to chce víc pokory a nebrat postup jako samozřejmost, bude to setsakra těžký boj!

Snad kluci v dalším utkání napraví zaváhání a půjdou dál za svým snem, kterým je postup!


Celtic THK x Hrnčířský bubáci 2:3
Branky: Luky, Honza H.
Asistence: Váca
Sestava: Bláža - Suši, Brejchys, Honza H., Luky, Váca, Jířa
Muž zápasu: Brejchys (3 hlasy)
Hvězda zápasu: Honza H.

Návštěva: 1 akreditovaný divák + 2 chlapci na kolech + závěrečných 15 minut cca 8 fotbalistů čekajících na uvolnění hřiště = rekordní návštěva!

CelticGirl