Vyhledávání

Tabulka 5B P23

1. QARA 54:31 16
2. Le Jardin 42:34 15
3. Torpedo 50:38 15
4. BongoBongo 36:39 11
5. Tycho de B. 32:25 11
6. Kehar Club 43:49 11
7. Barclays 32:32 11
8. Kubrt 62:36 10
9. Torolka 37:29 10
10. Polnohospodár 34:48 10
11. Celtic THK 29:56 4
12. AG team 24:58 2


 

Střelci J2024

Váca 10x

Šindy 6x

Vali 6x

Czechmate 4x

Jorge 2x

Burryno 1x
Kráňa 1x
Jířa 1x
Hlína 1x

 

Celtic THK - Gekad (1-0)

26.10.2009 09:43

Dvoubodové utrpení
Celtic THK 1:0 Gekad
(hráno 20. 10. 2009 na Meteoru, UMT3, od 20,15)

 

Celtic čekal zatím papírově nejslabší tým naší skupiny - Gekad, ale jak už jsme u žabiček zvyklí, papírové předpoklady jsou jedna věc a realita druhá… Nejdříve hrozilo, že zápas začneme bez Bláži, ten však díky taxislužbě fanoušků začátek utkání stihnul a stačil se dokonce i zahřát při rozcvičce. Další hrozbu v podobě malé návštěvy jsme vyřešili jednoduše. V publiku se poprvé ukázal vůdce chuligánů - labrador Bono a vzal s sebou na zaučení i svého mladšího kolegu z baráku - čivavu Matýska. Nutno podotknout, že oba patřili k oporám ve fanouškovském kotli a jen díky nim jsme vyhráli v hledišti 4:3 (čtvrtým fanouškem byla panička Matýska - Kristý).

Soupeře i nás se sešel slušný počet a utkání mohlo začít! Již od začátku bylo jasné, kdo bude fotbalovějším týmem, Gekad byl však houževnatým soupeřem a ničil jeden útok za druhým. Paradoxně to bylo právě on, kdo byl nebezpečnější. Ačkoliv ve svém týmu příliš technických fotbalistů neměl, střel šlo na Blážu jako máku a jen díky naší jedničce jsme drželi čisté konto. Celtic se sice snažil umně kombinovat, co naplat, když tím zbrzdil veškeré brejky a výsledek byl ten, že soupeř se stačil zformovat a žabičky šly do plných. A jak to pravidelní fanoušci Celticu dobře znají, THK nejraději střílí góly do prázdné brány, a tak se nesčetněkrát stalo, že si útočníci nahrávali tak dlouho, až promeškali správný moment na střelbu a z útoku nic nebylo.
 

Celý tým hrál pod své možnosti, jediný, kdo se ukazoval v dobrém světle, byl Luky, který nakonec duel rozhodl. Po střele Váci se dostal k odraženému brankáři a nedal soupeři šanci. Utkání nic jiného nepřineslo, snad jen menší hru Blažího s diváky, kdy si málem střelil gól poté, co napálil míč do před sebou stojícího hráče. Naštěstí se ukázal jeho skvělý postřeh a svou chybu napravil. Dále stojí za zmínku jen poněkud podivný způsob řízení zápasu, který se nelíbil ani nám a ani soupeři, který se jako první ozval. Rozhodčí nic nepískali, oba týmy se navzájem pokopávaly a tak bylo poněkud směšné, když po vhazování soupeře rozhodčí odpískal „přešlap", a daroval nám tak aut. Když se to stalo podruhé, hostující hráč si nebral servítky a nechápal, proč tohle rozhodčí píská, zatímco tvrdé zákroky, ať už na naší nebo jejich stranu, nechává být. A měl pravdu! Utkání to sice neovlivnilo, ale zbytečně hráči obou týmů odcházeli ze hřiště s pár modřinami navíc, aniž by to k něčemu bylo (k přímáku atd.).
 

Příští zápas se hraje po týdenní přestávce s týmem Chroustova lokomotiva. Zajímavostí není pouze jejich název, ale například i to, že mají za sebou 18 sezon. Jedná se o soupeře, který sestoupil z šesté ligy, ale v letošní sezoně za svými možnostmi trošku zaostává. Nachází se na úplném chvostu žebříčku. To ovšem vůbec nic neznamená, protože na rozdíl od Celticu si uměl poradit například s AGP 83, které porazil 5:3, i celek Booaa KK (1:0). Uvidíme tedy, co THK čeká, Chroustíci se budou chtít určitě rychle vyhnout sestupovým příčkám a potvrdit vzestup, uvidíme, jestli se jim to povede i v tomto zápase. Doufám, že i vy budete u toho! 

Celtic THK x Gekad 1:0
Sestava: Bláža - Suši, Brejchys, Pavel, Jířa, Luky, Petr K., Váca, Honza H.
Gól: Luky
Muž zápasu: Luky
Hvězda zápasu: Pavel

 

 

CelticGirl