Vyhledávání

Tabulka 5B P23

1. QARA 54:31 16
2. Le Jardin 42:34 15
3. Torpedo 50:38 15
4. BongoBongo 36:39 11
5. Tycho de B. 32:25 11
6. Kehar Club 43:49 11
7. Barclays 32:32 11
8. Kubrt 62:36 10
9. Torolka 37:29 10
10. Polnohospodár 34:48 10
11. Celtic THK 29:56 4
12. AG team 24:58 2


 

Střelci J2024

Váca 10x

Šindy 6x

Vali 6x

Czechmate 4x

Jorge 2x

Burryno 1x
Kráňa 1x
Jířa 1x
Hlína 1x

 

Celtic THK - FC Prase (3-2)

14.06.2010 10:18

Tři fíky, trocha strachu, šáňo, doutníček
Celtic THK 3:2 FC Prase
(hráno 8. 6. 2010 v Kbelích, UMT3 od 18,15)

Po dvou porážkách (a té druhé s Vibromaxem obzvlášť potupné) přišel třetí mečbol. Po obavách se složením týmu se nám podařilo dát dohromady slušné složení. Do sestavy se vrátili především Váca s Brejchysem, ačkoliv ten dorazil až kolem desáté minuty zápasu.

Ještě nedlouho před utkáním jsme ovšem měli více míčů než hráčů do pole. Pak si pro změnu dával na čas i soupeř, který si musel obléci „náhradní sadu dresů". V originále totiž FC Prase vyznává stejnou kombinaci jako my, kdož jsme tentokrát byli v pozici domácích.

Začátek duelu byl z obou stran nervóznější, než bychom si (minimálně my) přáli. Někdy jsme se soustředili především na některé labilnější fotbalisty protivníka, kterým se nelíbila především těsná obrana Sushiho a tradičně i Czechmatea.

Signálem ke zlepšenému výkonu byl příchod našich ultras. Napůl překvapivý (CG ani Barče se naoko nechtělo), napůl vzhledem ke špatnému adresátovi Barčiny sms očekávaný.

Skóre otevřel až kolem 20. minuty Czechmate, čímž se hned prozářila kbelská obloha. Ještě jasnější byla o pár okamžiků později, kdy po další Lukyho přesné přihrávce Bohy fantastickou střelou trefil vingl.

Se stavem 2:0 jsme se rozloučili s úvodním poločasem. Přestávku někteří z nás využili k odpočinku, Brejchys si ji málem zpříjemnil lezením přes plot pro zakopnutý balon. Naštěstí jsme si včas všimli otevřené branky opodál.

Když nedlouho po začátku druhé třicetiminutovky zvýšil Váca parádní střelou ke vzdálenější tyči na 3:0, vypadalo to, že k postupu dokráčíme poměrně pohodlně a vlahý podvečer si ještě zpříjemníme dalšími góly.

Což o to, góly padaly. Jenže ne tam, kam bychom si představovali. Jeden z několika brejků využila Prasata k úpravě skóre na 1:3. Nebylo, proč se strachovat, v zádech jsme stále měli dvoubrankový náskok, a tak jsme si ze střídačky mohli nadále užívat duhu, na kterou nás upozorňovala Barča. To CelticGirl se zase zabývala hráči soupeře, kteří se jí tak nějak nepozdávali. Prý nechybělo moc k inzultaci.

Prasata (která stejně jako jejich angličtí soukenovci na podzim ctila svůj název) vycítila šanci a valila se směrem k Soukínovi čím dál častěji. A pět minut před koncem se dotáhla na rozdíl jediného gólu. To když Sushi zblokoval jednu ze střel přímo do Czechmateova obličeje, od něhož se míč odrazil přímo do sítě.

To už jsme si neužívali duhu a příliš ani zápas. Snažili jsme se šetřit čas, nutno ovšem podotknout, že Sushimu se před vhazováním tkanička opravdu rozvázala sama!

Stav 3:2 už jsme všelijak udrželi, a tak Czechmate mohl všudypřítomně vytáhnout Moskovskoje Igristoje a zchladit šťastné spoluhráče na oslavu postupu! I tato předvídavost možná přispěla k volbě Czechmatea Mužem zápasu…

Škoda, že aspoň na okamžik nenaskočily naše věrné fanynky, které by si toto ocenění (ačkoliv tím „mužem" bych si nebyl zcela jist) také zasloužily. Barča i za doutník, který týmu poskytla a jímž se chudák CelticGirl málem udusila. Pozápasové radovánky si nenechal ujít ani Stenly, který dorazil přímo po službě.

Příště už nebude chybět ani na hřišti, kde by měla naopak scházet nervozita - postup už přeci máme jistý!!! Snad si poslední mač sezony užijeme stejně jako následnou dokopnou, a správnou nohou tak vykročíme vstříc šestce.


 

Celtic THK x FC Prase 3:2
Sestava: Soukíno - Sushi, Brejchys, Czechmate, Luky, Bohy, Váca
Góly: Czechmate, Bohy, Váca
Asistence: Luky 2x, Czechmate
Muž zápasu: Czechmate
Hvězda zápasu: Soukíno

Suši