Vyhledávání

Tabulka 5B P23

1. QARA 54:31 16
2. Le Jardin 42:34 15
3. Torpedo 50:38 15
4. BongoBongo 36:39 11
5. Tycho de B. 32:25 11
6. Kehar Club 43:49 11
7. Barclays 32:32 11
8. Kubrt 62:36 10
9. Torolka 37:29 10
10. Polnohospodár 34:48 10
11. Celtic THK 29:56 4
12. AG team 24:58 2


 

Střelci J2024

Váca 10x

Šindy 6x

Vali 6x

Czechmate 4x

Jorge 2x

Burryno 1x
Kráňa 1x
Jířa 1x
Hlína 1x

 

Celtic THK - Deportivo bez Coruna A 1:1

21.10.2016 16:25

Rytí hubou v zemi

17. 10. 2016 19.00, Meteor1

Poslední pondělní odpoledne nás čekal soupeř Deportivo bez Coruna A, se kterým jsme ještě nehráli a dopředu jsme tedy nevěděli, co od něj můžeme čekat. Do zápasu jsme vstupovali s vědomím, že se sezóna již překlopila do druhé poloviny a pomalu se musíme dívat na konečné umístění, a protože se Deportivo pohybuje na podobných příčkách jako my, tak nám bylo jasné, že musíme zabrat.

S tímto na paměti jsme se od začátku utkání snažili hrát zodpovědně zezadu a hlavně neudělat chybu. Přestože byl soupeř dobře technicky vybavený, nedokázal většinou dotáhnout útoky do konce, a buď si vylámal zuby na naší obraně, nebo situaci překombinoval. První půle ostatně nenabídla moc šancí ani na jedné straně a většinu času se oba týmy přetahovaly ve středu hřiště.

Se začátkem druhé půle se pod dohledem dvou skalních divaček začal obraz hry poněkud měnit - začalo přibývat šancí, stejně tak jako jiskrných výměn názorů mezi oběma tábory. Největší šance našeho týmu přišla okolo 40. minuty. Nejprve Burryno tvrdě vystřelil do horního růžku branky, ale gólman Deportiva s vypětím všech sil vytáhl ránu na břevno. Následně přišla Lukášova velká chvíle - nadechl se k velkému sólu, obešel soupeřova obránce a řítil se na soupeřovu bránu. S tím se ovšem nechtěl smířit právě obehraný protihráč, který sundal z ramene kosu a přesným a hlavně nekompromisním máchnutím poslal Lukáše k zemi. Ve chvíli, kdy Lukáš mezi zuby cedil rozličné invektivy a kousky umělého trávníku a my se chystali k rozehrání přímého kopu, přišlo překvapení v podobě pohybu soupeřova gólmana, který se, místo toho aby zůstal na čáře, postavil ke svým spoluhráčům do zdi. Zatímco zbytek týmu trochu znejistěl a přemýšlel, co tímto neortodoxním tahem brankář sleduje, pokrčil Burryno rameny, poslal balon podél zdi do brány a vydal se slavit. Po pěti minutách mohlo být ještě veseleji, ale Czechmate bohužel z přímáku po faulu na Jířu pouze rozezvučel spojnici soupeřovy brány.

Jak postupoval druhý poločas, tak jsme začali bránit těsný výsledek a bylo to Deportivo, kdo měl více ze hry. Za to, že jsme dlouho drželi ve vedení, jsme mohli vděčit hlavně dobře chytajícímu Soukínovi, obětavému bránění a také tomu, že Deportivo prakticky nestřílelo z větší vzdálenosti a snažilo se všechno zavést „až do kuchyně“. Velký závar, kdy Suši při blokování centru do našeho vápna trefil tyč Soukýnovy svatyně, jsme ještě přečkali, ale z následující akce jsme již inkasovali. Soupeřící útočník se dostal k odraženému balonu a trochu se štěstím vsítil branku. V dalším průběhu zápasu se až na několik slovních výměn nic důležitého nestalo, a tak jsme se při našem prvním měření sil s týmem Deportivo bez Coruna A rozešli nerozhodně 1:1.

Podobně jako s týmem Bakera jsme v druhém poločase při našem vedení až moc zalezli, nechali hrát hlavně soupeře a neudrželi nadějné vedení. Může nás ale těšit nasazení, s jakým jsme hráli, a také to, jak jsme se vypořádali s četnými absencemi.

Příští týden máme volno, a tak se na hřišti sejdeme až za 14 dní s týmem Domácí potřeby A, na který ztrácíme jen bod, a tak nás pravděpodobně čeká další vyrovnané utkání.

Celtic THK - Deportivo bez Coruna A 1:1
Sestava: Soukíno - Suši, Burryno, Luky, Czechmate, Jířa, Váca
Gól: Burryno
Muži zápasu: Soukíno, Suši
Hvězda zápasu: Suši