Vyhledávání

Tabulka 5B P23

1. QARA 54:31 16
2. Le Jardin 42:34 15
3. Torpedo 50:38 15
4. BongoBongo 36:39 11
5. Tycho de B. 32:25 11
6. Kehar Club 43:49 11
7. Barclays 32:32 11
8. Kubrt 62:36 10
9. Torolka 37:29 10
10. Polnohospodár 34:48 10
11. Celtic THK 29:56 4
12. AG team 24:58 2


 

Střelci J2024

Váca 10x

Šindy 6x

Vali 6x

Czechmate 4x

Jorge 2x

Burryno 1x
Kráňa 1x
Jířa 1x
Hlína 1x

 

Celtic THK - Bulánci 4:3

07.05.2019 23:31

Thrillerová přestřelka

6. 5. 2019 19.00, Meteor1

Sice bez Hlíny, ale s vírou, že jsme posledně nastartovali vítěznou sérii, jsme šli do dalšího mače jarní sezóny. Mače hodně důležitého, protože nás čekala večerní (noční snad ne) směna s Bulánky, kteří měli zatím v tabulce započtené stejně jako my dva body.

Úvod zápasu nám vyšel, kombinovali jsme, hráli rychle od nohy a dost často nám to klaplo. Nejlépe ve dvou situacích, při nichž jsme se odměnili gólově. Nejprve se Váca objevil sám před brankářem, ale ještě posunul Burrynovi před prázdnou, pak právě Burryno přihrávkou na střed připravil pozici pro Lukyho Bohyho. Ten se v šestém utkání sezóny konečně trefil.

Na světelné tabuli blikala nějaká 15. minuta, k tomu skóre 2:0 a my mohli být v klidu. Ale to bychom asi nebyli my. Hned po rozehrávce po nákopu dopředu přetlačil hostující útočník Burryna, udělal Soukínovi kličku a bylo to zas jen o gól. To nás znervóznělo a prali jsme se s tím až do konce.

Ne snad, že bychom si už nevytvářeli šance. To ano, jenže jsme je bohužel mnohdy špatně řešili. Někdy v přečíslení místo střely v jasné pozici ještě přišla příhra do úhlu, jindy jsme zkazili slibnou akci špatným pasem. K tomu navíc přibylo nedorazů v obraně, kde scházel Hlína. Muselo se nás tam pak točit víc, než jsme zvyklí, a často neladilo přebírání hráčů, zachytávání náběhů, případně se stalo, že se všichni utrhli dopředu a vzadu byly díry. Však si kvůli tomu hlavně Soukíno s Burrynem mohli vykřičet hlasivky. Podle některých spoluhráčů si ale měli mluvidla víc šetřit. Zachytil to i svět sociálních sítí.

Ve druhém poločase nás Bulánci zmáčkli a nebýt Soukína, skončilo by to debaklem. Náš čapák si ale připsal řadu dobrých zákroků a k tomu několik skvělých.

Dopředu jsme sice většinu půle hráli mizerně, o míče jsme obvykle rychle přicházeli, odevzdávali je soupeřům buď přímo nepřesnými přihrávkami, nebo nepřímo odkopy do autu, ale i tak jsme se po brejcích dostali do několika vyložených příležitostí. Jednu kličkou brankáři až skoro k Zenklovce zužitkoval Váca. V další bohužel napálil břevno a od dobíhajícího obránce se pak balon odrazil jen na tyč.

Zanedlouho jsme měli proč toho litovat. Suši zavětřil šanci na kontr, bláhově a netakticky vyrazil dopředu, jenže po kvapné ztrátě chyběl vzadu a po neomylném zakončení Burryna do vlastní sítě nám byl soupeř znova na dostřel. A bohužel taky dostřelil. Jeho nejlepší hráč obešel svého strážce, a protože další naši beci se v početní nevýhodě báli opustit své forvardy, umožnili mu vypálit jedovku, která znamenala vyrovnání.

Když už jsme se smiřovali s promr... promrhaným zápasem a možná se i báli, aby nás nastartovaní Bulánci neposlali do hajan definitivně, tak... Tak přišla chvíle dalšího Vácova protiútoku, který vlastně opět nevyšel úplně tak, jak byl naplánovaný. Bohudík! Po chvilce váhání totiž proti kolmici na Vácu vyrazil brankář s dresem Arsenalu, u míče byl dřív než náš snajpr, jenže ho píchnul přesně do Váci, od kterého se odrazil přesně mezi tři tyče - 4:3! A za chvíli šlus a dva bodíky do ranečku!

Celtic THK - Bulánci 4:3
Sestava: Soukíno - Suši, Burryno, Czechmate, Luky Bohy, Pavel V., Jířa, Váca
Góly: Váca 2x, Burryno, Luky Bohy
Asistence: Burryno 2x, Váca
Muž zápasu: Soukíno
Hvězda zápasu: Váca