Vyhledávání

Tabulka 5B P23

1. QARA 54:31 16
2. Le Jardin 42:34 15
3. Torpedo 50:38 15
4. BongoBongo 36:39 11
5. Tycho de B. 32:25 11
6. Kehar Club 43:49 11
7. Barclays 32:32 11
8. Kubrt 62:36 10
9. Torolka 37:29 10
10. Polnohospodár 34:48 10
11. Celtic THK 29:56 4
12. AG team 24:58 2


 

Střelci J2024

Váca 10x

Šindy 6x

Vali 6x

Czechmate 4x

Jorge 2x

Burryno 1x
Kráňa 1x
Jířa 1x
Hlína 1x

 

Celtic THK - AGP 83 (0-2)

16.09.2009 09:39

Čím míň, tím míň aneb čím míň hráčů přijde, tím míň bodů si připíšeme
Celtic THK 0:2 AGP 83
(hráno 15.9.2009 na Meteoru, UMT3, od 20,15)


 

Na programu dne bylo třetí utkání s týmem AGP 83, dalším tradičním účastníkem hanspaulky. Do sedmičky prošel se štěstím, nicméně tuto sezonu ještě nezaváhal a bylo jasné, že to bude další z těžkých protivníků.

Tradičně špatná docházka provázela i tento duel, THK se sešel v šesti lidech, znamenalo to, že hrál poprvé bez střídání. Jak důležité jsou fyzické síly na našem domácím hřišti, o tom jsem již mluvila v minulosti, tento zápas to měl potvrdit. Soupeř s docházkou (stejně jako všechny ostatní týmy, proti kterým jsme dosud nastoupili) evidentně problém neměl, lavička čítala čtyři střídající hráče. Za Celtic nastoupilo šest statečných (Bláža, Honzík H., Sushi, K, Váca, Jířa), ze stálic chyběl Brejchys, kterému účast zhatila nečekaná cesta mimo Prahu.

Utkání začalo pěkně zostra, oba rozhodčí moc neřešili fauly a to ani na jednu stranu a dopustili, že se časem stala z utkání bramboračka. Pokud jsem si stěžovala na posuzování zákroků v minulém reportu, beru zpět. Rozhodně neovlivnili utkání a zrovna my si na nic stěžovat nemůžeme, být tam jiní rozhodčí, rozhodně nedohrajeme v plném složení (že jo, Sushi?!). Otázkou však zůstává, zda-li by se zápas ubíral stejným směrem, kdyby rozhodčí nepřipouštěl místy až zákeřnou hru z obou stran. Občas je dobré hru nekouskovat, ale netrestat fauly, které volají po žluté kartě, bylo poněkud nešťastné… Je to pouze hanspaulka, o nic nejde a je škoda, když se navzájem hráči takto pokopávají a někteří odchází i se zraněním (viz hostující hráč, který po jednom souboji odkulhal za brankovou čáru). Ale aby to nebylo jen na rozhodčích, chyba byla především na hráčích, kteří toho okamžitě využili. Kluci evidentně nejsou sudími, nebylo proto divu, že se jim to v tomto směru trošku vymklo (ostatně vymklo by se to všem, kromě profíků, kteří by to uměli zklidnit, případně pohrozit žlutými). Ale aby to nebylo jen o agresivní hře obou celků, bohužel musím ještě konstatovat, že z naší strany to bylo občas i záludné!

Zhruba po deseti minutách přišly chyby v obraně a Bláža byl snadno překonán poté, co vyběhl a odkryl celou bránu, protože stál nevědomky mimo. Celá akce však začala chybami vepředu. Soupeř měl šikovné hráče, kteří dali později vyniknout našemu brankáři, ten Celtic držel, jak mohl. Opět se ukázalo, jak důležité je míti Blážu! V útoku tentokrát tolik neexceloval Váca, kterého limitovalo zranění boku, i tak však vynikal nad svými spoluhráči a klobouk dolů, že zápas dohrál! Nicméně tentokrát gól nedal, a jelikož ho nedal ani nikdo další, rozhodl se pět minut před koncem Bláža pomoct vepředu. Celtic tím dostal soupeře místy do drtivého a tlaku a nebýt nešťastného zásahu Sushiho, který nedokázal před prázdnou bránou zkorigovat prudce letící míč, mohl i vyrovnat. To se však nestalo a po odebrání míče soupeř lehce upravil na konečných 2:0 do prázdné brány přes celé hřiště.

Nedá se nic dělat, soupeř byl prostě lepší a dva body si zasloužil. Klukům nelze mnoho vyčíst, hráli bez střídání na plný plyn a dali do toho všechno. Co se však změnit dá a mělo by se změnit!!, je docházka na zápasy. Pokud se nezlepší, nelze po žabičkách chtít, aby vyhrávali jako v minulé sezoně. Další zápas bude bez účasti kapitána, organizační povinnosti má na svých bedrech Bláža, snad mu to usnadníte a přijdete v hojném počtu. Co se zápasu týče, bude se dělit společně s Vácou o organizaci hry. S neúčastí Sushiho je spojená i ta má, tak doufám, že nás nezklamete, konečně zaberete a nezkazíte Sushimu dovolenou a tím potažmo i mně :-P. Tak hrrrrrr na ně!!!


Celtic THK x AGP 83 0:2
Sestava: Bláža - Suši, Honza H., Jířa, Petr K., Váca
Muž zápasu: Petr K.
Hvězda zápasu: Petr K.

 


 


 

CelticGirl