Vyhledávání

Tabulka 5B P23

1. QARA 54:31 16
2. Le Jardin 42:34 15
3. Torpedo 50:38 15
4. BongoBongo 36:39 11
5. Tycho de B. 32:25 11
6. Kehar Club 43:49 11
7. Barclays 32:32 11
8. Kubrt 62:36 10
9. Torolka 37:29 10
10. Polnohospodár 34:48 10
11. Celtic THK 29:56 4
12. AG team 24:58 2


 

Střelci J2024

Váca 10x

Šindy 6x

Vali 6x

Czechmate 4x

Jorge 2x

Burryno 1x
Kráňa 1x
Jířa 1x
Hlína 1x

 

Celtic THK - 4TD Ala Bundy B

14.04.2010 10:02

Neuvěřitelný obrat aneb jak Celtic dal po půl roce více jak dva góly…
Celtic THK 3:3 4 TD Ala Bundy „B"
(hráno 13. 4. 2010 na Novoborské, UMT2, od 20,45)

 

V pozdních večerních hodinách jsme se sešli na Novoborské k dalšímu utkání. Soupeřem nám tentokráte byl tým 4 TD Ala Bundy B, který jsme, jak jsem již zmínila v minulém reportu, pískali se Sushim minulý rok. Věděli jsme tedy, co zhruba očekávat, ačkoliv „Bundovci" nás ze začátku zmátli pozdním příchodem svého nejlepšího hráče Brťky. Překvapil i Celtic samotný, a to nejvyšší docházkou v historii klubu! Chyběl pouze zraněný Bláža, který tentokrát neriskoval návštěvu zápasu ze strachu, že bude muset opět pískat, Kopi, který má laborky, a Brejchys, který se nestačil přesunout do Prahy. I tak nás bylo 10, čili čtyři na střídání, do hlediště se vměstnali dva fanoušci, nutno podotknout, že rázem bylo plno.

Zápas začal tak, jak už to bývá, napadáním a tlakem domácích (v tomto případě Celticu). Ten však velice brzy ustal, světoznámá keltská pětiminutovka se nekonala. Soupeř hrál jednoduše a účelně. Čtyři hráči stáli do půlky a kopali dlouhé pasy na vepředu stojícího Brťku, který neměl problém si balon zpracovat a počkat, až mu spoluhráči naběhnou. Často dirigoval hru svého týmu: již od začátku jsme věděli, že nechce, aby mu ostatní natahovali další hráče, z toho důvodu všichni zůstávali vzadu, dokud s tím sám něco neudělá. Bylo to jednoduché, ale neuvěřitelně účelné. První gól jsme sice nedostali přímo od něj, ale po jeho asistenci… Opět to bylo velmi vyrovnané, se spoustou šancí na obou stranách a opět Celticu chyběl šmrnc a agresivita. Potrestáním mohl být druhý gól soupeře, ovšem k našemu štěstí rozhodčí nepočkal, nedal výhodu, ihned odpískal a následně vstřelený gól Brťky nemohl platit. Bylo to krátce poté, co si hráč stěžoval na držení Sushiho (který se tentokráte nepouštěl do kliček, alébrž se objímal se soupeři), které předtím rozhodčí neposoudili jako nedovolené zákroky. Tentokráte chtěl rozhodčí udělat „Bundovcům" radost, ovšem tím jim celkem nešťastně vzal gól. Holt stane se, každopádně nejzajímavější hráč 4 TD Ala Bundy o sobě dal výrazně vědět (i přes kravatu Sushiho se dokázal přes našeho obránce otočit a procpal míč mezi nohama Soukína).

THK to nenakoplo, naopak, a přišlo další potrestání, tentokrát už gól platil. Zbytek zápasu byl takový nemastný, neslaný, než přišel gól třetí, a zdálo se, že žabičky nenaberou druhý dech. Diváci čekali alespoň zkorigování výsledku, když se zničehonic odhodlali Soukíno se Sushim zahazardovat nejen s jejich zdravím, ale taktéž s morálkou týmu. Oba si vyměnili své pozice, což se na lavičce komentovalo slovy „tak to odjedeme s burákem" apod. Jenže ouha! Tým to neuvěřitelně nakoplo a od té doby (cca 18. minuta druhého poločasu) neexistoval jiný tým na hřišti, než Celtic! Soupeř nevěděl, kde mu hlava stojí, nejdřív Soukíno trefil tyčku a následně přišlo snížení! Standa dal na 1:3 a tým konečně začal utkáním žít. Během 10 minut dal Váca další dva góly a nebýt špatně seřízené mušky Jíři, který netrefil prázdnou bránu, mohli jsme nakonec brát body všechny. Takhle jsme museli být spokojeni za remízu, která je v tomto případě zlatá, vydřená a zasloužená! V tomto dvoubodovém systému za vítězství není remíza téměř žádnou ztrátou a takovýhle obrat by týmu mohl psychicky pomoct. Druhá věc je fakt, že soupeř měl na střídání jediného hráče a přestože se hrálo na malém hřišti, bylo vidět, že právě závěr soupeř nezvládl i díky fyzičce. Škoda, že se nehrálo na Meteoru, kde je hřiště třikrát tak velké, zde by jim určitě došly síly dřív. I my jsme však zde zažili utkání, kdy jsme hráli bez střídání, a přesto to šlo ukopat a dokázali jsme vyhrávat. Pravdou však je, že věkové složení soupeře je přeci jen trošičku jiné, a tak lze říci, že výhoda více hráčů byla na naší straně.

Příští zápas hrajeme proti béčku Traktoru humus, jedná se o velice technický tým, který „Bundovcům" dal čtyři fíky a vyhrál s nimi 4:3 (přičemž vedl 4:0 a 4 TD Ala Bundy málem předvedli stejný obrat jako my včera). Hraje se na Děkance, což je ještě menší hřiště než včerejší a bude to hlavně o důrazu a agresivitě, střelách a dobré obraně. Zkrátka chce to hrát jako včera poslední čtvrthodinu! Doufám, že se opět sejdeme v podobné sestavě a navážeme na dobré výsledky ze začátku sezony!

 

Celtic THK x 4 TD Ala Bundy B 3:3
Sestava: Soukíno (45. - 55. Suši) - Suši (45. - 55. Soukíno), Pavel, Honza H., Stenly, Bohy, Váca, Luky, Jířa, Czechmate
Góly: Stenly, Váca 2x
Asistence: Bohy, Luky, Soukíno
Muž zápasu: Stenly
Hvězda zápasu: Váca

 

CelticGirl