Vyhledávání

Tabulka 5B P23

1. QARA 54:31 16
2. Le Jardin 42:34 15
3. Torpedo 50:38 15
4. BongoBongo 36:39 11
5. Tycho de B. 32:25 11
6. Kehar Club 43:49 11
7. Barclays 32:32 11
8. Kubrt 62:36 10
9. Torolka 37:29 10
10. Polnohospodár 34:48 10
11. Celtic THK 29:56 4
12. AG team 24:58 2


 

Střelci J2024

Váca 12x

Šindy 8x

Vali 6x

Czechmate 5x

Jorge 2x

Burryno 1x
Kráňa 1x
Jířa 1x
Hlína 1x

 

Boss Team - Celtic THK (3:3)

09.04.2009 11:48

Rozporuplná remíza
Boss Team 3:3 Celtic THK
(hráno ve Štěrboholích, UMT3, 8. 4. 2009 od 17,30 hod)

Ke svému druhému zápasu nastoupil Celtic proti Boss teamu. První hladká výhra dodala klukům sebevědomí, teď však měla přijít těžší zkouška. Hrálo se ve Štěrboholích na prostředním, tedy nejméně výhodném, hřišti za krásného počasí a především letošní rekordní návštěvy! Na „stadion" našlo cestu hned pět fanoušků, kteří vytvořili klukům při vstřelení gólu téměř ligovou atmosféru :-D.

Před rozcvičkou proběhlo fotografování týmu, který měl poprvé přijít v kompletní sestavě (10 lidí). Na fotce však (bohužel) nenajdete Brejchyse, který přišel, jak jinak, pozdě :). Tentokrát byla vina na podivné dopravě, která Brejchyse dopravila na nákupy do ASKA místo ke hřišti na fotbal. Brejchys však potlačil své nakupovací choutky, odolal všem slevám a vypravil se dalším spojem za ostatními. Zato soupeř dorazil pouze v šesti lidech, menší výhoda tedy byla na straně Celticu.

Již od začátku šli zelenobílí jasně pro vítězství, dařilo se jim častokrát vyšachovat obranu soupeře, jedna hezká akce střídala druhou, bohužel však nikdo neprokázal, že má instinkt zabijáka a tak bylo k vidění spíše představení spálených šancí. V těchto chvílích by se jistě i Pavel Kuka červenal jakou má ve spalováčství konkurenci! Střeleckou nemohoucnost však nakonec utnul Bohy svým prvním gólem v letošním ročníku. Soupeř, ač neměl koho střídat, však nezůstával pozadu a Bláža musel několikrát zasahovat. Hráči Boss Teamu byli technicky dobře vybavení, hra se vyrovnala a i když Celtic díky Vácovi zvýšil na 0:2, neklesal na mysli a brzy vstřelil gól po hrubce v obraně, kdy Sushi neuhlídal hostujícího útočníka. Ten si pak vyměnil pár jiskřivých slov s Blážou a následná atmosféra se přenesla i na celek domácích, kteří se pouštěli s hráči Celticu navzájem do sporů.

Celý zápas byl velmi vyrovnaný, co se držení míče týče, šancí měl přeci jen THK více, avšak nevyjádřil to dlouho nedokázal potvrdit golově. Pak ale těsně před koncem vybojoval Jířa míč, utekl obránci a zavěsil přesně pod víko. 3:1!! Zdálo se být rozhodnuto!

Celtic byl tedy na koni, ale místo toho, aby podržel míč, znervózněl a zmohl se pouze na naprosto nepochopitelné odkopávání a zdržování, přestal hrát svou hru a zuby nehty chtěl ubránit výsledek. A jak už to tak bývá, trest na sebe nenechal dlouho čekat. Nejdříve přišlo snížení na 2:3, což nahlodalo sebedůvěru zelenobílých žabiček a trest největší přišel v závěru utkání. Bláža po jedné akci chytil míč za vymezeným prostorem a domácím se tak naskytla možnost naposledy pohnout s výsledkem. Nutno podotknout, že ačkoliv se hanspaulka hraje 2x30 minut a oba poločasy jsme měřili na sekundu přesně, tak rozhodčí toto absolutně nerespektoval a znehodnotil tím docela pěkný zápas. První poločas zkrátil o 38 sekund a ten druhý natáhl zhruba o dvě minuty, dokud Boss Team nedal vyrovnávací gol!! Ten padl po rozehrání již zmiňovaného přímého kopu, celá zeď se naráz otočila zády a smrskla se téměř na jednoho - toho prostředního - člena, přestala sledovat balon a nehlídaný útočník prostřelil Blážu. Následoval rychlý přesun na půlku, rozehrání a okamžité odpískání konce zápasu. O tom jsme ale již mluvili.

Nezbývá než si přát, že příště bude zápas řízen adekvátním rozhodčím a že se kluci poučí a přestanou při příznivém stavu odkopávat míče na vedlejší hřiště, být zbytečně nervozní a budou stále hrát svou hru. Svým způsobem si tímto o vyrovnání řekli. Zápasů je ještě mnoho, ten další se hraje zítra s týmem Sudden Death, který sice hraje Hanspaulku již od podzimu 2003, ale za celou dobu své existence pouze jednou postoupil do sedmé ligy a to v roce 2005. Od jara 2006 hraje stále osmou ligu a tak nezbývá než věřit, že na úkor Celticu nepostoupí ani letos.

Komentář rozhodčího utkání:
Hráči Celtiku od začátku vedli, soupeř dotahoval a těsně před koncem vyrovnal.

Celtic THK vs Boss Team 3:3

Branky: Bohy, Váca, Jířa
Asistence: Váca, Petr K.
Sestava: Bláža - Suši, Brejchys, Honza H., Bohy, Petr K., Pavel, Luky, Váca, Jířa
Návštěva: 5 neplatících diváků

CelticGirl